Trainer T.V. Barendrecht en T.V. DDH

 

Ha tennisliefhebber,

Leuk dat ik jou de komende periode les mag gaan geven. Met veel energie en plezier geef ik momenteel les op T.V. Barendrecht en T.V. DDH, maar ik stel me graag nog aan je voor.

 

Ik ben Jaco Gouwen en tennis is van jongs af aan mijn grote passie. Mijn eerste tennisles kreeg ik op 6-jarige leeftijd en in mijn jeugd heb ik altijd selectietrainingen gevolgd en was zo ongeveer alle dagen van de week op de tennisbaan te vinden. Momenteel speel ik nog competitie op zaterdag bij L.T.C. Rhoon 1e klasse heren in Rhoon.

 

Als leraar geef ik graag les op alle niveaus en op de baan streef ik ernaar dat elke speler zich met plezier ontwikkelt.

Ik hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen.

 

Jaco Gouwen

 

Alle trainers beschikken ook over een zogenaamde VOG verklaring (Verklaring Omtrent het Gedrag) verkregen van de Gemeente. Uit deze screening blijkt dat het gedrag in het verleden van de trainers geen bezwaar vormt voor het vervullen van hun trainersrol op de vereniging en de omgang met veelal jeugdige leden. Ook voor de clubs, bestuurders en ouders een geruststellende gedachte.